Bisnode on myöntänyt PR-Lämmölle (PR-Kaluste ja saneeraus Oy) AAA-tason luottoluokituksen. Kyseessä on seitsenportaisen asteikon korkein luokka (Rating). Vain 2,6 % suomalaisista yrityksistä kuuluu tähän luokkaan.

Hankintaa tehtäessä hinnan ohella vähintään yhtä merkittävä taloudellinen kysymys on se, pystyykö tarjoaja toimittamaan sen, minkä lupaa. Onko hyvän tarjouksen tehneellä yrityksellä taloudelliset edellytykset lunastaa lupauksensa? Tarjouksen tehneen yrityksen taloudellinen tilanne on pystyttävä arvioimaan luotettavasti. Referenssit kertovat omaa viestiään toimitusvarmuudesta ja palvelun tai tuotteen laadusta, mutta parhaan kuvan toimittajan taloudesta antaa ulkopuolisen arvioijan, kuten Bisnoden tekemä, ajantasainen luottoluokitus.

Yrityksen luottoluokitus kuvaa yrityksen kykyä selviytyä taloudellisista velvoitteistaan. AAA-tason luottoluokituksen omaavan yrityksen luottokelpoisuus on erinomainen ja luottoriski keskimääräistä pienempi.

AAA-luokitus takaa PR-Lämmön olevan vakavarainen ja luotettava yhteistyökumppani, joka pystyy tarjoamaan sen, minkä lupaa.
Korkein luottoluokitus 2020

Ota yhteyttä

Oli projektisi iso tai pieni, autamme sinua luotettavasti ja ammattitaidolla.

Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.