Vesikiertoinen lattialämmitys RauHeat-järjestelmällä

RauHeat

RauHeat lattialämmitys on suunniteltu järjestelmäksi, joka toimii kaikkien lämmitysmuotojen kanssa. Lattialämmitys säästää energiaa, koska lämmitysveden lämpötila voidaan pitää alhaisena. Kauttamme hyvin suunniteltu järjestelmä antaa tasaisen pintalämpötilan lattiaan. Hyvät virtausominaisuudet mahdollistavat jakotukit ja 5-kerros putket sekä varmatoimiset toimilaitteet takaavat lämpimät talvi-illat. Erillisillä termostaateilla voit halutessasi alentaa mm. makuuhuoneiden lämpötilaa mieleiseksi. Järjestelmä ei jätä pulaan; annamme takuun siitä, jopa 40 vuodeksi! (putket)!

Toimita meille pohjakuvat

Suunnittelmme projektin Teille avaimet käteen ratkaisuna. Voit toki käydä kanssamme läpi asennuskohteen erityispiirteet ja sopia mm. jakotukkien ja termostaattien sijoituspaikat. Tarvitsemme talosi suunnittelijan tekemät asennuskohteen pohjakuvat DWG -muotoisina tiedostona. Tämän jälkeen käynnistämme kohteen suunnittelun.

Annamme asiakkaillemme asennuksen valmisteluun liittyvät ohjeet. mm. mahdolliset syöttöputkien asennukset, reunanauhan kiinnittäminen, raudoitusverkon asennus  ja läpiviennit. Teemme asennuksen halutessasi, jolloin ilmoitat ainoastaan asennuspäivän. Asennus pitää tilata yleensä n. 2 viikkoa ennen asennuspäivää. HUOM! Vastuu järjestelmän toimivuudesta on asentajalla.

Suunnittelu

Pitkän kokemuksen omaavat suunnittelijamme tutustuvat huolella kohteen piirustuksiin ja ottavat huomioon poikkeavat kohdat, kuten korkeat ikkunat ja ovet sekä muut mahdolliset putkitustiheyteen vaikuttavat asiat.

Lattialämmityssuunnitelma sisältää:
• putkituskuvan
• lämpöhäviölaskelmat
• säätöarvotaulukon

Suunnittelussa tarvitsemme kohteen kuvat DWG -muotoisina versiona

Asentamillemme kohteille myönnämme 10 vuoden toimintatakuun, lattialämmitysputkistolle 40 vuoden materiaalitakuun sekä toimilaitteille, termostaateille ja jakotukeille 2 vuoden takuun.

5-Kerros RauHeat lattialämmitysputket

Vahva 5-kerrosrakenne PE-RT putkessa varmistaa korkeatason happiduffuusiosuojan. Putki kestää 90-asteen lämpötiloja, jatkuvassa käytössä 70-astetta. Putki kestää myös lukuisia kemikaaleja ja sen sisäpinta on tarttumaton. Putki on myös hitsattavissa tiiviiksi, eikä putkeen muodostu korroosiota. Rakenne kestää 6 bar jatkuvan paineen. Putket ovat koossa; 12, 16, 20, 25 mm sekä 25 ja 30 mm syöttöputket. (DIN 16833/16834 vaatimusten mukainen)

Termostaatit

termostaatit
Meiltä löytyy erilaiset termostaatit aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.

• Langallinen järjestelmä 230 V
• Langaton järjestelmä 24V
• Design-termostaatti

RST-jakotukit

Jakotukki on lattialämmitysjärjestelmän sydän. Meno- ja paluuveden runkolohkot ovat 1” suuruisia, jotka varmistavat riittävän suuret virtausominaisuudet myös erittäin vaativiin kohteisiin. Jakotukeissa on piirikohtaiset säädöt ja virtausmittarit sekä hyvät virtausominaisuudet, jopa 2000 l/h.

Lataa Rauheatin esite vesikiertoisista lattialämmitysratkaisuista.

Ota yhteyttä

Oli projektisi iso tai pieni, autamme sinua luotettavasti ja ammattitaidolla.

Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Lämmitys

Pyydä ilmainen mitoituskäynti