Maalämpöpumput

Jo yli 500 asennettua kohdetta ympäri Savoa!

Lämmitysjärjestelmän valinta ei välttämättä ole pientalon rakentajalle ja saneeraajalle mikään helppo tehtävä. Investointi tehdään 15-20 vuoden ajanjaksolle. Ratkaiseeko ajanjakson kokonaiskustannus vai pelkkä hankintahinta? Ollaanko valmiita tekemään työtä rakennuksen lämmittämisen eteen? Sijoitetaanko järjestelmään, joka on edullinen käyttää vai halutaanko maksaa moninkertaisesti energian hinnasta ja liittymämaksuista.

Tee hankinta helpoksi; katso hankinnan todelliset kokonaiskustannukset esim. 10 vuoden päähän ja mieti, haluatko hankinnan olevan luotettava. Päädyitkö maalämpöön? Mikä pumppu on paras valinta?

Jos päädyit maalämpöön, on valittavanasi markkinoiden parhaimmat Nibe- ja Bosch-laitteet. Molemmat ovat huippulaadukkaita ja elämää helpottavia ratkaisuja. Kumman tahansa valitset, olet tehnyt elämäsi huolettomammaksi; molemmissa on turvaa kuudeksi vuodeksi. Molemmat merkit ovat luotettavuuden kärkikastia, ja hyötysuhde (SCOP) on markkinoiden korkein; 5,85! Mitä muuta näiltä kahdelta merkiltä voi enää vaatia. Tutustu teknisiin tietoihin tai ota meihin suoraan yhteyttä!

Klikkaa alla olevista logoista maalämpöpumppujen mallit, sekä tekniset tiedot;

 

NIBE

Bosch

Ota yhteyttä

Oli projektisi iso tai pieni, autamme sinua luotettavasti ja ammattitaidolla.

Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Lämmitys

Pyydä ilmainen mitoituskäynti