Aurinkosähkö

Aurinko hyötykäyttöön NIBEn tuotteilla!

Aurinkoenergiaa on saatavilla lähes koko vuoden ajan ja sen hyödyntäminen lisää säästöjäsi entisestään. Meiltä saat  aurinkosähköpaketin, aurinkokeräinjärjestelmät, aurinkokeräinpaketit lämpöpumppuihin, aurinkokeräinpaketit käyttöveden lämmitykseen, sekä aurinkovaraajat. Suunnittelemme kanssasi sopivan paketin taloosi käytön mukaan.

NIBE Aurinkosähköpaketti 3, 6 tai 9 kW pientaloihin

Huoltovapaat aurinkopaketin osat, huipputekniikka ja hyvin asennettu järjestelmä antavat syyn perustella järjestelmän hankinnan ja hankinta tuo mukavan säästön sähkölaskuusi. Entistä harvempi kunta vaatii enää ilmoitusta tai lupaa paneelien asennukseen, mutta tämä seikka selviää kunnan rakennusvalvonnasta kysymällä.

Aurinkosähköllä sinusta tulee vihreän sähkön pientuottaja, samaan aikaan kun teet hyvän investoinnin. Oman aurinkosähkön tuottaminen pienentää Suomen kokonaispäästöjä. Ylimääräisen sähkön voit myydä vaikka paikalliselle sähköyhtiölle. Aurinkosähköjärjestelmien hinnat ovat laskeneet, joka onkin lisännyt merkittävästi kysyntää järjestelmille. Aurinkosähkö yhdistettynä lämpöpumppuun, voidaan lämmityskustannuksia vähentää jopa 90 % nykyisestään.

Aurinko tarjoaa ilmaista ja puhdasta energiaa, joka voidaan hyödyntää lämmitykseen ja valaistukseen. Myös pilvisinä päivinä maan pinnalle tuleva valo voidaan hyödyntää sähköntuotannossa. Suomessa aurinko säteilee enemmän kuin riittävästi, ja energian tuotto on samaa tasoa kuin Frankfurtissa, kiitos pidempien päivien ja viileämmän ilman.

Hanki sinäkin aurinkoenergiajärjestelmä ja ota ilmainen energia käyttöösi. Laita tarjouspyyntö tulemaan!

 

Ota yhteyttä

Oli projektisi iso tai pieni, autamme sinua luotettavasti ja ammattitaidolla.

Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Lämmitys

Pyydä ilmainen mitoituskäynti