Bosch-maalämpöpumput

Innovatiivisia ja luotettavia tuotteita

Ei ihme, että Bosch on monelle laadun tae. Yritys on valmistanut innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita jo 130 vuotta. Bosch-konsernin tuotteet ja palvelut ovat elämänlaatua parantavia innovatiivisia, hyödyllisiä ja innostavia ratkaisuja – yhtiö tarjoaa maailmanlaajuisesti tekniikkaa, joka on ”Invented for life”. Bosch on myös yksi Euroopan suurimmista lämpötuotteiden valmistajista.  www.bosch-climate.fi

Laadukas asennus Bosch Lämpömestarilta

PR-Lämpö on sertifioitu Bosch Lämpömestari asennusliike

Kun päätät ostaa Bosch lämpöpumpun maailman johtavalta tekniikan asiantuntijalta, haluat asennuksenkin olevan huippuluokkaa. Sertifioidut Bosch Lämpömestarit ovat tarkkaan valittuja ammattilaisia, jotka ovat läpikäyneet perusteellisen jälleenmyynnin koulutusohjelmamme.

Bosch Lämpömestarit eivät ole vain taitavia lämpöpumppuasentajia. He ovat myös kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Kanssamme asioiminen on ketterää ja luotettavaa.

Tarvekartoituksen, mitoituksen sekä asennuksen pitää vastata tuotteidemme korkeaa tasoa. Vain silloin voimme olla varmoja, ettei mitään jätetä sattuman varaan. Voimme lämpimästi suositella, että käännyt PR-Lämmön puoleen; Bosch Lämpömestari toimitus sisältää 6 vuoden takuun. Lue lisää takuusta tästä (PDF)

Käyttömukavuutta etäohjauksella

Matkapuhelimen tai tabletin etäohjauksella lämpöpumpun käyttö on mutkatonta ja ketterää. Ladattavan sovelluksen avulla voit esimerkiksi laskea kotisi lämpötilaa ollessasi matkoilla. Vältyt villasukissa värjöttelyltä, kun nostat lämpötilan ajoissa jo ennen kotiinpaluuta. Myös esimerkiksi lattialämmityksen säätö onnistuu mukavasti sohvalla istuen.

Lataa Boschin esite (PDF)

Bosch Compress 7000 LWM

Bosch Compress 7000 LWM -maalämpöpumppu säätelee lämmitystehoaan tarpeen mukaan ja sallii näin pienimmän mahdollisen energian käytön vuodenajasta ja lämpötilasta riippumatta. Se on viimeisintä tekniikkaa hyödyntävä maalämpöpumppujen kuningas.

Invertteriohjattu Bosch Compress 7000 LWM -maalämpöpumppu säätelee lämmitystehoaan tarpeen mukaan ja sallii näin pienimmän mahdollisen energian käytön vuodenajasta ja lämpötilasta riippumatta. Se on viimeisintä tekniikkaa hyödyntävä maalämpöpumppujen kuningas, jonka kierroslukuohjattu kompressori vaihtaa tehoaan portaattomasti välillä 3–12 kW. Tämän vuoksi se toimii optimaalisesti suomalaisissa sääolosuhteissa. Bosch Compress 7000 LWM -maalämpöpumpulla on energialuokitus A +++. Malli soveltuu loistavasti paitsi uudisrakennuksiin, myös saneerauskohteisiin, sekä lattia- että patterilämmitystaloihin.

Riittävästi lämmintä käyttövettä

Bosch Compress 7000 LWM on tulos jatkuvasta tutkimustyöstämme, jolla pyrimme lisäämään lämpöpumppujen energiatehokkuutta, käyttömukavuutta sekä käyttäjille koituvaa hyötyä. 7000:ssa on sisäänrakennettu 185 litrainen käyttövesisäiliö. Uuden tehokkaan varaajan ansiosta käyttövedentuotto on omaa luokkaansa 285 l (+40 C). Älykäs ohjausjärjestelmä huolehtii käyttöveden ja lämmityksen tarpeesta käyttötavan mukaan.

Tekniset tiedot (PDF)

Bosch 7000 LWM

Bosch Compress 5000 LW/M

Bosch Compress 5000 LW/M –maalämpöpumppu (lämpimän käyttöveden varaajalla tai ilman) mukautuu tarpeisiisi kameleontin tavoin. Uusinta teknologiaa hyödyntävällä maalämpöpumpulla saat maksimaalista säästöä vaivattomasti. Malli on edukas hankinta tinkimättä tippaakaan Bosch-laadusta….ja myös tälle mallille saat tuote- ja asennuslaadun osoituksena meiltä laajennetun 6 vuoden takuun. Teholuokat tässä mallissa ovat 6, 7, 9, 11, 14 ja 17 kW. Jos taloosi ei tästä teholuokasta löydy laitetta, hanki Bosch Compress 7000 invertteri, jonka teho säätyy välillä 3-12 kW.

Sisäänrakennetuilla matalaenergiakiertovesipumpuilla saadaan entistäkin suuremmat säästöt. Malli soveltuu mainiosti lattia- tai patteritaloihin. Voit valita kahden mallin väliltä. LW/M-malli sisältää lämminvesivaraajan. LW-malliin voidaan tarvittaessa lisätä erillinen käyttövesivaraaja. Maksimi menoveden lämpötila on 65 astetta.

Patentoitu scroll-kompressori on luotettava

Bosch-lämpöpumput ovat jo perusosiltaan säästön, laadun ja luotettavuuden perusteella arvioiden huipputasoa. Lämpöpumpun ytimenä on maailmanlaajuisesti patentoitu scroll-kompressori, joka on varmatoiminen ja energiatehokas. Kompressori on optimoitu pienimpiä yksityiskohtia myöten ja äänitasoltaan hiljainen.

Tekniset tiedot (PDF)

Bosch 5000 LWM

Ota yhteyttä

Oli projektisi iso tai pieni, autamme sinua luotettavasti ja ammattitaidolla.

Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Lämmitys

Pyydä ilmainen mitoituskäynti